Meer dan 10 jaar kennis en ervaring

Voorraad Online heeft een gevarieerd team bestaand uit developers en marketeers met 10 jaar ervaring in de automotive branche.

Sterren leeg
Sterren vol

Uit 5 beoordelingen scoorden we gemiddeld een 4.4 van de 5 sterren

100% beveelt Voorraad Online aan!

Je hebt een pakket aangevraagd, en dan?

Wanneer je de aanvraag van een pakket hebt gedaan wordt het proces gestart en doorloop je de volgende stappen

1

Intake

We plannen een afspraak om te bespreken hoe jouw website er uit mag komen te zien. We bespreken samen de stijl. Daarna gaan wij aan de slag met het design. 

2

Content verzamelen

Jij levert ons de content aan voor je website; denk hierbij aan teksten en foto’s of afbeeldingen. Let op: teksten en foto’s van je autovoorraad hoef je niet aan te leveren want dit lezen we natuurlijk automatisch uit via de koppeling met jouw voorraadsysteem, wel zo gemakkelijk!

3

Opbouw & invulling

Nu we alle content voor je website hebben en de stijl hebben bepaald kunnen we aan de slag om alles in te delen op de juiste plekken. Ook koppelen we Wheelerdelta aan de website. Leun lekker achterover want je hoeft niks te doen, behalve: wachten op het resultaat.

4

Website live

Ben je tevreden over je nieuwe website en zijn alle pagina’s voorzien van de juiste content? Jij geeft een GO en we gaan live! Vanaf nu kan de bezoeker je nieuwe website bekijken en de meest actuele voorraad van auto’s bekijken. 

Autovoorraad Online houd je advertenties in de gaten en mochten er verwijderingen, toevoegingen of aanpassingen zijn dan gaan we aan de slag! Jij hoeft dus niets te doen.

5

Nazorg

Heb je gekozen voor het Premium- of  website op maat pakket? Dan plannen we na 6 maanden een afspraak met een van onze marketing specialisten. Zo kunnen we je marketingdoelen bespreken en evalueren zodat jouw website zo optimaal mogelijk blijft voor de zoekmachines zoals Google.

Meer dan 10 jaar kennis en ervaring

Autovoorraad Online heeft een gevarieerd team bestaand uit developers en marketeer 10 jaar ervaring in de automotive branche.

Vragen? Peter helpt je vooruit!

Heb je nog twijfels over welk pakket het beste bij jou past? Neem dan contact op met Peter, hij denkt met je mee en voorziet je van persoonlijk advies.

Neem contact op