Heb je nog vragen?

Misschien heb je na het lezen van onze informatie nog vragen of zijn sommige dingen niet helemaal duidelijk en wil je eerst duidelijkheid voor je een pakket bij ons afneemt. Dat begrijpen we heel goed! Neem een kijkje bij onderstaande veel voorkomende vragen.

Als je gebruik wilt maken dien je wel bij een voorraadsysteem te zijn aangesloten. Onze koppeling is speciaal ontwikkeld voor voorraadsysteem Wheelerdelta. Als je gebruik wilt maken van een ander voorraadsysteem dan kunnen we uiteraard kijken naar de mogelijkheden voor een passende koppeling.

Goede vraag! Onze koppeling is speciaal ontwikkeld voor voorraadsysteem Wheelerdelta. Gebruik je al een ander voorraadsysteem dan Wheelerdelta? Dan kunnen we kijken naar de mogelijkheden voor een passende koppeling. Neem in dat geval contact met ons op om te bespreken of jouw voorraadsysteem te koppelen is.

Ja, dat klopt! Om de voorraad te kunnen tonen, heb je een website nodig. Bij het afnemen van een pakket bij Voorraad Online krijg je van ons ook een website. Bekijk onze verschillende pakketten om te zien wat er mogelijk is met de nieuwe website.

Jazeker. Als je graag teksten, afbeeldingen of pagina’s wilt veranderen dan kun je dat zelf doen via ons beheersysteem. Je krijgt van ons een training wanneer je website klaar is zodat we je de ins- en-outs laten zien hoe je zelf dingen kunt wijzigen. Let op: dit geldt niet voor de voorraad van je auto’s want die is dus automatisch gekoppeld tussen Wheelerdelta en de website. Hiervoor hoef je niks op de website aan te passen. Dit pas je aan in Wheelerdelta en Voorraad Online krijgt een seintje dat er een wijziging is, en wij gaan voor je aan de slag.

Natuurlijk kan dat. We zullen dan contact opnemen met je huidige partij om de hosting gegevens op de juiste manier over te kunnen nemen. Uiteraard ben je vrij om de hosting via een andere partij te blijven behouden, dan nemen we enkel de gegevens over die voor het domein nodig zijn om te kunnen blijven functioneren. Je krijgt bij ons dan een nieuwe website en je bestaande teksten en afbeeldingen kunnen hier dan opnieuw ingevuld worden. Je voorraad vul je in op Wheelerdelta, zoals je gewend bent!

Heb je nog steeds vragen? Neem dan contact met ons op